ОСТАННІ НОВИНИ

Усі терористичні акти РФ в Україні треба доєднати до справи по Боїнгу, - Шкіряк

|

Радник міністра МВС Зорян Шкіряк вважає, що усі злочини Росії в Україні потрібно приєднати до справи з «Боїнгом» та відправити у міжнародний суд. Таку свою позицію він висловив на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

шкіряк

«Всі криваві терористичні акти здійснені російсько-терористичними військами в Украіні потрібно об’єднати в одну справу і долучити до міжнародного трибуналу по майлайзійському Боінгу! Головний підсудний – путін!», – написав З. Шкіряк.

Крім того, посадовець згадав і про нещодавній теракт у Сартані.
К»ількість жертв кривавого теракту російських військових у Сартані зросла до трьох чоловік. Маленька дівчинка втратила маму і на все життя залишиться інвалідом… Вже нема, а ні слів, а ні сліз… Скільки ще вам потрібно пролити невинної української крові, щоб вдостальнапитися, московські вурдалаки?!!!
Відповідальність за це чергове жорстоке вбивство українців цілковито лежить на організаторові кривавої бійні на Донбасі – кремлівському диктатору, путіні. Російські військові, що безперервно здійснюють обстріли наших територій, вбиваючи мирних украінських громадян, виконують виключно накази ГШ ЗС РФ, що в свою чергу виконує злочинну волю свого головнокомандувача-психопата, президента росіі. На моє глибоке переконання, всі терористичні акти, що відбулися в Україні від початку агресії РФ, потрібно об’єднати в одну справу і долучити до трибуналу по малайзійському Боінгу», – додав він.
Фото: telegraf.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *