«Серійного» злодія посадили за грати на п’ять років

|

На Львівщині за вироком суду «серійний» злодій сяде до в’язниці на 5 років. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

злодій

Ще у серпні 2013 року за скоєний грабіж чоловік отримав 5 років  позбавлення волі і був звільнений від відбування покарання з іспитовим терміном на 3 роки.

Проте судимість не стримала його від скоєння нових злочинів. Уже у вересні 2013 року чоловік на автовокзалі міста Самбора в маршрутному таксі відкрито заволодів грошовою виручкою водія, який відлучився із салону автобуса.

Ще два злочини він вчинив у червні минулого року: викрав два велосипеди вартістю кожен по 1200 гривень. А вже у жовтні з припаркованого автомобіля ВАЗ-2101 поцупив магнітолу, акумуляторну батарею та 10 літрів бензину на загальну суму 900 грн. У січні цього року зловмисник викрав з «КАМАЗу» акумуляторну батарею вартістю 1000 грн.

Згідно з рішенням Самбірського міськрайонного суду його визнали винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.186 (грабіж) та ч.2 ст.185 (крадіжка)  ККУ. Зловмисника засудили до п’яти років та трьох місяців позбавлення волі.

Фото: uapress.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *