ОСТАННІ НОВИНИ

Гірняк подав на Садового до суду

|

Депутат Львівської міськради Володимир Гірняк сьогодні, 18 серпня, подав до суду позов про визнання незаконною бездіяльність міського голови з приводу порушення мерією законодавства при розгляді звернень львів’ян. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі депутата.

Садовий ipress.ua

За даними прес-служби, Володимир Гірняк ще 11 червня звернувся до мера із проханням включити до порядку денного сесії проекти ухвал, які з незрозумілих причин блокуються чиновниками міськради, однак міський голова досі ніяк не відреагував.

«Ми маємо випадки, коли безпроблемні звернення громадян, які, відповідно до ЗУ «Про адміністративні послуги», мають розглядатись міськими чиновниками у місячний термін, розглядаються місяцями і навіть роками… Так, до прикладу, документи приватного підприємця Олега Подвірного щодо затвердження за ним 35 сотих землі та узаконення його підприємництва, розглядались у мерії 13 років, в той час як звернення ТзОВ «Квіти Львова плюс» щодо відведення земельної ділянки на вулиці Стрийській візувались всього-на-всього 10 днів.

Так само підприємець Юрій Путас затверджував документи по Галицькому ринку 9 років, хоча аналогічні документи в Івано-Франківській області він зробив за 4 місяці. Таких звернень є більше сотні. Тому я звернувся до міського голови щодо порушення мерією закону про розгляд звернень громадян протягом 30-ти днів. Адже ті сотні ухвал, які заблоковані через чиновницьке недбальство, це нові робочі місця та мільйони гривень, недоотриманих бюджетом міста», – наголосив Гірняк.

Відтак, депутат просить суд зобов’язати мера виконати закон і негайно подати на розгляд сесії заблоковані звернення львів’ян.

Фото: ipress.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *