ОСТАННІ НОВИНИ

Андрієнко та Вірастюк провідали під Маріуполем львівських прикордонників

|

Актор та режисер театру і кіно Віктор Андрієнко та богатир Василь Вірастюк провели в зоні АТО творчий вечір. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС України Західного регіонального управління.

95

На зустріч запросили місцевих мешканців та львівських прикордонників, які несуть службу в зоні АТО. Гості продемонстрували «охоронцям кордону» свою спільну роботу – фільм «Іван Сила».

96

На думку режисера Віктора Андрієнка такі картини з однієї сторони дають нашим військовослужбовцям додаткову силу, з іншого – спонукають до патріотизму мешканців східних областей.

98

«Правда завжди переможе», – підсумував зустріч, яка тривала декілька годин, режисер.  Мешканці прилеглих до Маріуполя населених пунктів, ніяк не хотіли відпускати поважних гостей. Тож Віктор Андрієнко й Василь Вірастюк, пообіцявши ще приїхати та вирушили до львівських прикордонників.

97

Разом з «зеленими беретами» вони оглянули позиції прикордонників, побували на блокпостах та зробили спільні фотографії біля військової техніки.

На думку Василя Вірастюка, військовослужбовців потрібно регулярно відвідувати.

«Хлопці повинні знати і бачити, що їх пам`ятають та поважають ту нелегку роботу, яку їм доводиться виконувати на східних теренах України», – наголосив богатир.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *