ОСТАННІ НОВИНИ

За тиждень правоохоронці покарали 30 осіб за спалювання трави

|

З 9 до 16 серпня на території Львівської області зафіксовано 180 випадків горіння сухої трави та торфу. За цими фактами вже 30 осіб притягнені до відповідальності. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

погоріння

Станом на понеділок, 17 серпня, пожежники продовжують гасити торф’яні пожежі у 5-ти місцях на території Бродівського, Городоцького, Радехівського, Сокальського та  Яворівського районів. Про це повідомив в. о. директора департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА Віктор Борисенко.

“Незважаючи на неодноразові звернення департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації, на території області продовжують фіксуватися випадки порушення правил пожежної безпеки, пов’язаних зі спалюванням стерні на приватних сільськогосподарських ділянках. З метою попередження подібних правопорушень від початку серпня уповноваженими органами було проведено 414 рейдів на адміністративних територіях районів. За порушення природоохоронного законодавства притягнено до відповідальності 30 осіб”, – зазначив Віктор Борисенко

Загалом  від початку пожежонебезпечного періоду у 2015 році затримано та притягнуто до адміністративної відповідальності 182 особи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *