ОСТАННІ НОВИНИ

За добу на водоймах Львівщини потерпіло четверо людей

|

Упродовж доби на водоймах Львівської області виникли 4 інциденти. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

вода

Вчора, 16 серпня, о 11:35 в реанімаційне відділення Миколаївської центральної районної лікарні госпіталізували 57-річного чоловіка. Місцеві рятувальники, які чергували на рятувальному пості озера «Байкал» Миколаївського району, врятували чоловіка й передали медикам.

О 17:15 в реанімаційне відділення цієї ж Миколаївської лікарні госпіталізували 49-річного потерпілого. Місцеві рятувальники врятували чоловіка, який топився на озері «Байкал» станція Задорожне Миколаївського району.

На жаль, упродовж доби на воді втопилося 2 людини. Вчора, 16 серпня, о 16:07 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в селі Лапаївка Пустомитівського району в місцевому озері виявлено тіло 37-річного львів’янина без ознак насильницької смерті.

Цього ж дня о 20:40 рятувальники отримали повідомлення про те, що в озері у селі Грушів Яворівського виявлено тіло 38-річного потопельника.

Не зважаючи на численні застереження рятувальників, люди продовжують нехтувати усіма правилами безпеки, наражаючи своє життя на небезпеку. Головне управління ДСНС України нагадує мешканцям про основні правила безпечного відпочинку на воді.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *