ОСТАННІ НОВИНИ

У потягах стане комфортніше спати. Львівська залізниця отримала нову постіль

|

У серпні Львівська залізниця отримала 5 тисяч комплектів постільної білизни для експлуатації у  пасажирських поїздах. Про це Львівському порталу  повідомили у прес-центрі Львівської залізниці.

постіль

До Львівської магістралі надходять масові скарги на неякісну постільну білизну у вагонах пасажирських поїздів. Відсутність затвердженого фінансового плану та, як наслідок, несистемність централізованого постачання постелі, призвела до того, що заміни потребують 90% комплектів білизни.

На початку серпня магістраль отримала 5 тисяч комплектів постелі, їх розподілили між пасажирськими вагонними депо Львів, Ковель та Чернівці. Ще 10 тисяч комплектів Львівська залізниця отримає найближчим часом. Однак, для якісного обслуговування всіх пасажирських потягів цього недостатньо.

За інформацією пасажирської служби Львівської залізниці, щодоби магістраль відправляє в рейс 21 пасажирський поїзд з місцями для лежання. Для їх обслуговування експлуатують близько ста тисяч комплектів постільної білизни. Офіційний терміном служби постелі – 1,5 роки. Сьогодні необхідно замінити близько 90% комплектів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *