ОСТАННІ НОВИНИ

У питному озері в Трускавці купаються люди

|

У питному озері, що знаходиться в Трускавці, продовжують купатися люди. Про це Львівському порталу повідомили в перс-службі Трускавецької міської ради.

озеро

З дня у день озеро перетворюється з питного на відпочинкове.

«Вже близько 7 години ранку у понеділок люди купалися у питному озері та відпочивали на його березі», – обурюється міський голова Трускавця Руслан Козир.

Списувати такі дії на аномальну спеку мер не радить, тому попросив генерального директора водоканалу Володимира Возняка пояснити бездіяльність комунальників щодо охорони такого важливого для міста стратегічного об’єкту.

Посадовець водоканалу неодноразово звертався до правоохоронних органів міста із проханням розібратись в ситуації, однак суттєвих результатів поки немає.

«Люди вперто не хочуть розуміти, що озеро не купальне, а питне. Міліція приїжджає до нас по 3-4 рази на день. Ситуацію ускладнює той факт, що в озері переважно купаються люди, які проходять реабілітацію та лікування як учасники АТО у місцевих санаторіях Трускавця, відтак з ними важко розмовляти», – додав генеральний директор ТзоВ «Трускавецький водоканал» Володимир Возняк.

Міський голова Трускавця дав доручення правоохоронцям та працівникам водоканалу  тримати на посиленому контролі ситуацію із питним озером і не допускати подібних випадків.

Фото: lifeinfo.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *