ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартує ревізія шкіл та садочків

|

Від завтра розпочинається перевірка готовності навчальних закладів до нового навчального року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Школа, дзвінок

За інформацією управління освіти Львівської міської ради, відповідно до плану роботи на 2015 рік, з метою належної підготовки закладів освіти до стабільної роботи в новому 2015/2016 навчальному році впродовж 18-21 серпня 2015 року буде проведена перевірка готовності навчальних закладів до нового навчального року.

Зокрема перевірки будуть проводиться у загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладах, а також у дитячо-юнацьких спортивних школах міста.

Також в управлінні освіти зазначили, що згідно з наказом управління освіти ЛМР створено групи для вивчення готовності навчальних закладів до роботи у новому навчальному році з числа керівників навчальних закладів, керівників відділів освіти м. Львова, інженерів господарських груп відділів освіти, заступників директорів навчальних закладів з господарської діяльності та представників батьківської громади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *