ОСТАННІ НОВИНИ

Податківці відправили до суду контрабандиста

|

Прокуратурою Львівської області скеровано до суду кримінальне провадження стосовно громадянина, який підозрюється в умисному ухиленні від сплати податків та митних платежів при ввезенні товарів на територію України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури.

телефони

Зокрема, останній у листопаді 2014 року придбав на території Польщі мобільні телефони, планшети та аксесуари до них, загальною вартістю 3,3 мільйони гривень. Водночас, вказаний товар при перетині державного кордону приховав у спеціально пристосованому відсіку власного мікроавтобуса. Таким чином, підозрюваний намагався уникнути сплати податків та відповідних платежів за їх митне оформлення.

Проте, при проходженні митного оформлення факт незаконного перевезення товарів був задокументований працівниками митниці.

Зазначимо, що під час досудового розслідування зібрано достатньо доказів його вини. Відтак, чоловік у ході слідства добровільно сплатив до бюджету суму платежів у розмірі понад 650 тисяч гривень.

Як уже повідомляли раніше, прокурором Львівської області створено міжвідомчу робочу групу, до складу якої входять працівники прокуратури, ГУ ДФС у Львівській області та Львівської митниці ДФС. Головним завданням групи є протидія контрабанді та незаконному переміщенню товарів на територію України.

Фото: yak-prosto.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *