ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на оригінальний гаражний розпродаж

|

У Львові 29 серпня із 13.00 до 19.00 год. у Музеї ідей Спільнота взаємодопомоги «Емаус – Оселя» проводитиме черговий Гаражний розпродаж. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

DSC_2302

 

Гасло цьогорічного розпродажу: «Гаражні – це не благодійність, а солідарність». У розпродажі візьмуть участь мешканці спільноти, волонтери та відомі українські письменники – Юрій Андрухович, Андрій Курков, Галина Вдовиченко, Григорій Семенчук, Галя Шиян, Євгенія Сенік.

Речі, які можна буде придбати на Гаражному, – це одяг, книги, меблі, різні предмети побуту, декоративні речі, які нам віддають мешканці Львова. Також буде оригінальна колекція рюкзаків ручної роботи від Сашка Горонді, а найбільшою родзинкою стане французький посуд та унікальна колекція порцелянових ляльок, привезених із французького салону «Емаус».

Кошти, зібрані на Гаражному, будуть використані для підтримки функціонування соціального гуртожитку для колишніх бездомних людей на вул. Угорській, 2 та Спільноти у Винниках.

 

«Емаус – Оселя» і журнал «Просто неба» вже давно практикують співпрацю з митцями задля спільного вирішення соціальних проблем, поширення ідеї взаємодопомоги та солідарності. Письменники, фотографи, журналісти співпрацюють з нами у різний спосіб – пишуть статті для журналу, роблять фотопроекти, віддають свої речі для Гаражних розпродажів, беруть участь у благодійних показах мод, організовують виставки виробів мешканців спільноти тощо. Колись вони проявили свою солідарність тим, що фотографувалися в образі бездомних людей для проекту «Без ознак мистецького життя»..

Під час Гаражного буде також імпровізований показ мод «Фешн-вояж Львів – Париж». Наші моделі – волонтери відтворять атмосферу богемного Парижу, тому не дивуйтеся, якщо на Гаражному ви зустрінете Мадам Боварі, Едіт Піаф, Катрін Денев чи саму Коко Шанель, а все дійство відбуватиметься під чудесні мелодії французького шансону.

 

Фото: А. Нечипоренко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *