ОСТАННІ НОВИНИ

Українські військові дають відсіч ворогам у зоні АТО. Мапа

|

У зоні проведення АТО напруженість ситуації знову зростає. За даними, які оприлюднив сьогодні на брифінгу в УКМЦ речник  Адміністрації Президента з питань АТО полковник Андрій Лисенко, бойовики обстрілюють як позиції сил АТО, так і житлові квартали населених пунктів, розташованих неподалік від лінії зіткнення. Про це Львівському порталу повідомили у медіа-центрі РНБО.

ато

На Луганському напрямку противник не використовував важкого озброєння проти українських військовослужбовців. В хід йшли міномети калібру 82 мм, гранатомети та стрілецька зброя.

Поблизу села Сизе ворог спробував штурмувати опорний пункт сил АТО, проте отримав достойну відсіч і відступив. Кілька разів впродовж доби під обстріл бойовиків потрапили українські позиції в районі Станиці Луганської. Ворог, позиції якого знаходяться в селі Весела Гора, обстріляв сили АТО поблизу населених пунктів Нижньотепле, Артема та Щастя. Кілька збройних провокацій зафіксовано також в районі Бахмутської траси, а саме біля Кримського і Золотого.

На Донецькому напрямку ситуація продовжує залишатись надзвичайно важкою – противник порушує режим тиші на всій лінії зіткнення. Саме на цій ділянці фронту ворог найчастіше застосовує реактивні установки «Град» та 152-мм артилерію проти українських військових.

мапа

У районі Донецького аеропорту противник застосовує всі наявні у нього класи озброєння: реактивну та ствольну артилерію, танки, міномети, гранатомети, стрілецьку зброю.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *