ОСТАННІ НОВИНИ

Моторошна ДТП за участю трьох мотоциклів забрала життя двох хлопців

|

Учора, 14 серпня, о 21.30 год.в селі Тріскині Сарненського району на Рівненщині внаслідок аварії загинули двоє водіїв мотоциклів , а ще двоє потрапили до лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС Українии у Рівненській області.

дтп

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що на вулиці 40-річчя Перемоги відбулося зіткнення мотоцикла LIFAN під керуванням 17-річного місцевого жителя, який рухався вулицею зі сторони м.Сарни та мотоцикла JIANSHE під керуванням 24-річного жителя села М.Цепцевичі, який їхав назустріч.

У цей час вулицею зі сторони м.Сарни в напрямку с.Цепцевичі позаду мотоцикла LIFAN рухався ще один мотоцикл такої ж марки, за кермом якого перебував 17-річний житель с.Тріскино. Не зорієнтувавшись в дорожній обстановці, хлопець наїхав на мотоцикл, який рухався попереду.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди обидва водії, які зіткнулися спочатку, відразу загинули, а третій — із травмами потрапив у травматологічне відділення Сарненської центральної районної лікарні.

дтп1

За життя пасажира мотоцикла JIANSHE, 20-річного жителя с.Цепцевичі, борються зараз медики.
Транспортні засоби, які зазнали механічних пошкоджень та не були зареєстрованими у встановленому порядку, доставлені на територію доставлені на територію Сарненського РВ УМВС.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *