ОСТАННІ НОВИНИ

Руфер Мустанг оприлюднив відео з висотки в Москві, щоб допомогти затриманим парашутистам

|

Руфер Мустанг передав  друзям затриманих парашутистів відео того, як він фарбує зірку на сталінській висотці в Москві в кольори прапора України. Мустанг сподівається, що відео допоможе довести їхню невинуватість, повідомляє Українська правда.

руфер

На записі видно, що на висотці перебуває тільки одна людина, і світає. Під час стрибка спортсменів яскраво світило сонце.

Згідно з обвинувальним висновком, Мустанг, який спеціально прилетів з Києва до Москви, зустрівся зі своїм знайомим Подрезовом о 3:00 ранку. Через сорок хвилин вони піднялися на дах, і Ушивець забрався на шпиль та пофарбував верхню частину жовтої зірки синьою фарбою, а поруч встановив прапор.

О 5 ранку 55 хвилин, за версією слідства, він та Подрезов покинули місце злочину.

Погрєбов, Широкожухов, Коротова та Лєпьошкіна здійснили свій стрибок з даху тільки о 7 годині 9 хвилин, випливає з цього ж документу.

Але звинувачення все одно припускає, що забралися вони на дах ще о 4 ранку, коли там був Мустанг.

Пізній час стрибка, на думку слідства, пов’язаний з тим, що вони чекали моменту “коли більшість громадян виїжджає на роботу”, щоб привернути увагу перехожих і викликати резонанс, вважає слідство.

Адвокат Лавров стверджує, що парашутисти не були навіть знайомі ні з Мустангом, ні з Подрезовим, що підтверджується деталізацією телефонних з’єднань.

“Справа руферів” буде розглянута по суті Таганський судом в понеділок, 17 серпня.

Нагадаємо, що раніше Мустанг оприлюднив звернення, в якому зізнався, що це він розфарбував зірку, і заявив, що готовий здатися поліції в обмін на звільнення незаконно заарештованої української льотчиці Надії Савченко.

Фото: zn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *