ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонник затримали двох чоловіків, які намагалися незаконно потрапити до Польщі

|

Впродовж доби прикордонники відділу «Шегині», що охороняє частину ділянки українсько-польського кордону, двічі затримували громадян, які прямували до Польщі поза пунктом пропуску. Вкотре допомогли затримати порушників місцеві мешканці.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

unnamed (16)

Так вчора, дільничному інспектору прикордонної служби жителі прикордоння повідомили про невідомого чоловіка, який перебував у селі Биків, Мостиського району Львівщини та згодом попрямував у бік кордону, що проходить неподалік. Завдяки вчасно наданій інформації, через короткий час порушника було виявлено групою реагування прикордонників. Затриманим виявився безпритульний чоловік, без жодних документів, зі слів 1955 року народження, родом з міста Нова Каховка. Також він повідомив, що до Польщі прямує з метою працевлаштування.

Сьогодні вранці співробітники цього ж відділу затримали чергового «заробітчанина», який теж намагався «штурмувати» кордон і також не врахував особливостей роботи прикордонників з місцевим населенням. Чоловік, родом зі Львова, 1972 року народження, без документів, пояснив що певний час перебував на роботі у Польщі, однак нещодавно в Україні втратив документи і у такий спосіб вирішив повернутися на роботу за кордоном.

Зазначених громадян затримано в адміністративному порядку до з’ясування особи правопорушника, у подальшому рішення про притягнення їх до відповідальності за спробу незаконного порушення державного кордону України прийме суд.

Фото: прес-служби Мостиського прикордонного загону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *