ОСТАННІ НОВИНИ

Польща підтримуватиме Україну в боротьбі проти російської агресії

|

Президент Польщі Анджей Дуда пообіцяв підтримувати українську боротьбу за безпеку на континенті перед обличчям російської агресії. Про це йдеться на офіційному сайті президента України Петра Порошенка.

Польща-Україна www.radiosvoboda.org

«Анджей Дуда запевнив, що Польща й надалі залишатиметься надійним партнером нашої держави у питаннях досягнення безпеки на Європейському континенті та збереження трансатлантичної єдності в контексті російської агресії», – зазначається у повідомленні.

Сьогодні відбулася перша телефонна розмова президентів Польщі та України після вступу Анджея Дуди на посаду. Петро Порошенко привітав Анджея Дуду, побажав успіхів у президентурі та подякував за послідовну підтримку Польщі.

Як повідомляється, Анджей Дуда підтвердив готовність польської сторони продовжувати політику активної підтримки втілення проєвропейських реформ в Україні. Сторони домовилися, що найближчим часом Спеціальний посланник президента Польщі відвідає Україну, щоб узгодити дорожню карту двостороннього політичного діалогу та підготовки майбутнього українсько-польського саміту.

Фото: www.radiosvoboda.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *