ОСТАННІ НОВИНИ

Лісових паліїв притягнуть до кримінальної відповідальності

|

Причетних до пожеж у лісах притягатимуть до кримінальної відповідальності. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Пожежа ліс

На цьому нині наголосив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Від Львівської області участь у селекторі взяв перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський.

Звертаючись до керівників областей, глава уряду зазначив, що кожен палій повинен відповісти згідно із Законом. «Доки не завершаться кримінальні провадження і відповідні матеріали не будуть передані до суду по тим областям, де є умисні підпали, і винні не будуть притягнені до відповідальності, то всі наші вмовляння не палити ліс, ніхто не почує», – наголосив він.

Арсеній Яценюк також доручив Міністерству внутрішніх справ разом з обласними управліннями і правоохоронною системою надати звіт про те, які кримінальні провадження порушені, які справи передані до суду, і що ще необхідно для притягнення до кримінальної відповідальності умисних паліїв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *