ОСТАННІ НОВИНИ

За найкращі фото України роздаватимуть призи

|

Проект  «UaModna» вирішив організувати всеукраїнський фотоконкурс «Мандруй Україною», щоби показати найкращі місця для відпочинку та продемонструвати туристичну привабливість України. Про це Львівському порталу повідомили організатори проекту.

unnamed (14)

Кожен бажаючий зможе розмістити свої світлини з відпочинку в Україні та розповісти про місце, де він побував.

Реєстрація учасників та публікація конкурсних альбомів проходитиме з 10 до 24 серпня, а з 25 до 31 серпня відбудеться голосування, під час якого альбоми учасників матимуть змогу зібрати найбільше переглядів та вподобань, необхідних для перемоги. А 1 вересня ми визначимо авторів найкращих робіт.

За підсумками конкурсу буде обрано одного переможця та двох авторів, які будуть відзначені в номінаціях “Вибір редакції UaModna” та “Улюбленець соціальних мереж”.

Переможцем стане той, чиї роботи матимуть найбільше переглядів, вподобань та чиїм альбомом поділиться найбільша кількість людей. Ми визначимо фаворита помноживши усі три показники (перегляди вподобання шери).

Конкурс триватиме з 10 по 31 серпня цього року на сайті www.uamodna.com. Щоб зареєструватися для участі у конкурсі потрібно перейти за посиланням.

Фото: організаторів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *