ОСТАННІ НОВИНИ

Провідний азербайджанський канал зняв рекламний ролик про Львівщину

|

Один із найпопулярніших телеканалів Азербайджанської Республіки “Азад Азербайджан” (“atv”) готує до випуску сюжет про найбільш привабливі туристичні місця для відпочинку у Львівській області. Вже невдовзі в ефірі програми “Турне” азербайджанці матимуть змогу ознайомитись з усіма красотами нашого регіону. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

ролик

Днями творча група каналу відвідала Львівщину. В рамках інформаційно-пізнавального туру областю журналісти з Азербайджану оглянули наймальовничіші місця та курорти. Гості побували в бальнеологічних курортах Трускавця та Східниці, активно провели час в Карпатах. Зокрема вони оглянули курорт Волосянка та державний історико-культурний заповідник “Тустань” в селі Урич Сколівського району, скуштували страви української кухні, а також познайомились із історико-культурною спадщиною старовинного Львова.

Зазначимо, що промо-тур для іноземних журналістів організував департамент міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації спільно з управлінням туризму Львівської міської ради та Трускавецькою міською радою, а також за підтримки Посольства України в Азербайджанській Республіці та Міжнародних Авіаліній України. Партерами цього промотору також виступили ряд готельних та відпочинкових комплексів.

Фото: feel-tour.in.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *