ОСТАННІ НОВИНИ

Мер-хабарник може втекти під смішну заставу

|

Учора у Галицькому районному суді Львова розглянули клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу посадовцям Сколівської міської ради, затриманих при отриманні 18 тис. грн неправомірної вигоди. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області.

Феміда

Прокуратура клопотала про застосування до підозрюваного міського голови м. Сколе запобіжного заходу у виді тримання під вартою із альтернативою сплати застави 500 тис. грн. Окрім цього, ініціювала питання про відсторонення останнього від посади.

За наслідками розгляду цього клопотання суд обрав міському голові м. Сколе запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативою сплати застави у розмірі 48 тис.грн.

Щодо юрисконсульта згаданої міськради, якій повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.27, ч.3 ст.368 ККУ запобіжний захід обиратиметься після виписки з медичного закладу, де вона наразі перебуває.

Прокуратура Львівської області не погоджується з даною ухвалою Галицького районного суду м. Львова, відтак готує апеляцію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *