ОСТАННІ НОВИНИ

Любителі селфі можуть виграти книжки на Форумі видавців

|

Форум видавців пропонує любителям селфі та книжок взяти участь у конкурсі-квесті та виграти набір книжкових новинок. Про конкурс розповіли організатори цьогорічного форуму на прес-конференції, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

форум

Щоб здобути 6 книжкових новинок, потрібно сфотографувати себе на фоні плакатів із зображенням символу 22 Форуму видавців – книгозавром.

Організатори вже оприлюднили умови участі у конкурсі-квесті:

  1. Зробіть селфі з #КНИГОЗАВР’ом .
  2. Розмістіть його у своїй стрічці на facebook, в Instagramчи ВК (ставте теги #Книгозавр та #ФорумВидавців)
  3. Зберіть усі 7селфі – та візьміть участь у розіграші 3-х комплектів із 6-ти книжкових новинок!

«Книгозаври з’являтимуться щотижня від 10 серпня на локаціях, де будуть відбуватися Тематичні майданчики 22 Форуму видавців. Першого можна знайти у Копальні кави, де буде діяти тематичний майданчик «Жіноча тема». Інформація про наступний Майданчик буде зазначена на кожному із Книгозаврів», розповіли організатори дійства.

Для участі у розіграші потрібно:

  1. Зібрати 7 фото, вказати у темі листа «Селфі з книгозавром», а у тілі – посилання на 7 публікацій на фоні кожного з 7 птахів-Книгозаврів, свої ім’я-прізвище та номер телефону.
  2. Надіслати все в одному листіна пошту [email protected] (до 11 вересня).
  3. Дочекатися розіграшу книжкових комплектів 13 вересня 2015. Імена переможців будуть визначатися за допомогою сервісу RANDOM.ORG. Результати будуть опубліковані на сайті, переможці – повідомлені особисто.

Фото: bookforum.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *