ОСТАННІ НОВИНИ

В неділю львів’ян запрошують на патріотичний велоквест

|

Цієї неділі спеціально до 24-ї річниці Незалежності України, а також для залучення мешканців до ведення активного та здорового способу життя, управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради організовує загальноміський тематичний велоквест «Незалежна Україна». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

199

До участі у велоквесті запрошуються усі охочі команди. Склад учасників у команді – від 3 до 6 осіб. Участь команд у велоквесті безкоштовна.

Велоквест «Незалежна Україна» відбудеться 15 серпня та проводитиметься в пізнавально-розважальній формі з інтерактивними завданнями, ребусами та вікторинами місцями та вулицями нашого міста, де відбувалися події, що формували Україну та залишили слід в історії.

Цей квест започаткує традицію міських велоквестів. Ще до кінця року заплановано провести серію з 5 велоквестів які спрямовані на поширення ідеї здорового способу життя, екології та знання історії міста Лева.

«Маємо на меті об’єднати декілька цілей: це і промоція здорового способу життя та велоруху, і популяризація в пізнавально-розважальній формі історії нашої країни. Сподіваємося, що цей велоквест буде до вподоби львів’янам і стане хорошою традицією», – розповідає координатор велоквесту Петро Гошовський,.

Для участі у велоквесті необхідно пройти реєстрацію.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *