Стець презентував Мультимедійну платформу іномовлення України

|

Юрій Стець презентував уряду Мультимедійну платформу іномовлення України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міністерства інформаційної політики України.

Міністерство інформаційної політики України планує найближчим часом запустити Мультимедійну платформу іномовлення України. Зараз в Парламенті вже зареєстровано проект Закону «Про систему іномовлення України», який розроблено МІП. Зокрема, цим нормативним актом регулюватиметься мультимедійна платформа іномовлення.

«Сьогодні на засіданні Уряду я презентував напрацьовану нами систему роботи Мультимедійної платформи іномовлення України. Кабінет Міністрів на чолі з прем’єр-міністром України Арсенієм Яценюком схвалили її, тому можемо рухатися далі», – повідомив Міністр інформаційної політики Юрій Стець.

Очільник відомства також повідомив, що в день запуску мультимедійної платформи буде підписано меморандум про принципи співпраці між МІП, Наглядовою радою та Редакційною радою медіаресурсів. Окремим документом будуть ухвалені засади редакційної політики.

Юрій Стець: «Це буде потужний медійний ресурс, який стане, якщо хочете, піар-агенцією України в світі. Це також дасть змогу доносити правдиву інформацію про нашу державу».

Нагадаємо, що метою проекту Закону є забезпечення доступу іноземної аудиторії, в тому числі української діаспори, до об’єктивної, актуальної та повної інформації про події в Україні через Мультимедійну платформу іномовлення України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *