ОСТАННІ НОВИНИ

Ремонт проспекту Шевченка припинили через брак коштів

|

У бюджеті Галицької райадміністрації Львова бракує 250 тис. грн. для завершення ремонту тротуару на проспекті Шевченка, 7. Це – одна із найінтенсивніших за кількістю людських потоків пішохідна ділянка у місті, пише Zaxid.net.

проспект 1

Через незавершений ремонт вулиці, вже близько трьох тижнів пішоходи змушені проходити недоремонтовану ділянку тротуару на проспекті Шевченка по вузькому проміжку завширшки у 1,5 метра.

«На жаль, коштів від районної адміністрації на ремонтні роботи на цій ділянці не виділено, тому ми не можемо завершити цей ремонт. Чекаємо на виділення коштів із міського бюджету. Але ми готові завершити ці роботи, якщо долучиться хтось із місцевих підприємців і профінансує придбання матеріалів», – розповів начальник відділу комунального господарства Галицької райадміністрації Микола Захарків.

проспект

За словами Захарківа, більшість робіт на пішохідній ділянці на проспекті Шевченка виконали заклади, що розташовані поруч.

Він додав, що облаштувати слід ще 300 кв. м вулиці, на що потрібно 250-300 тис. грн, тоді як в Галицькій райадміністрації на це є лише 50 тис. грн.

Фото: zaxid.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *