ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проводять масові ремонти міжквартальних доріг

|

У Львові активно ремонтують міжквартальні та міжбудинкові дороги. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

дорога

Зараз виконують  ремонтні роботи міжбудинкової дороги на вул. Лазаренка, 7-9. Площа дороги складає понад 1,5 тис.м.кв. Вже відремонтували понад 700 м.кв. Роботи розпочали виконувати на початку липня, планують закінчити до кінця серпня. Вартість робіт – 837 тис.грн.

В мерії  підтвердили, що міжквартальні дороги вже давно не ремонтували. Для прикладу, в цьому році місто інвестувало більше 15 мільйонів гривень в інфраструктуру Франківського району.

Загалом, на території Франківського району закінчують роботи з відновлення внутрішньо квартальної дороги на вул.В.Великого, 75, ремонтують вул.Бойчука, 3, капітально ремонтують вул.Тролейбусну. Облаштовано острівок для зупинки громадського транспорту на вул. Кн.Ольги, 114.

Серед найбільших об’єктів, де зараз тривають роботи, замовниками яких є районні адміністрації – вул.Мазепи, 15-23, вул.Городоцька – Головатого, вул.Головатого від Караджича до Горницького, пр.Свободи від Беринди до Вірменської, двори на пр.Свободи, 1-3 та на Дорошенка, 33. Розпочинають ремонтувати тротуар на вул. Листопадового Чину від пл.Св.Юра до Гоголя, вул.Кавалерідзе, 8-14, вул.Стрийська, 57, вул.Богомольця.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *