ОСТАННІ НОВИНИ

Радіо Кузьми Скрябіна поб’є світовий рекорд на найдовший радіоефір

|

На радіостанції «S.R.A.K.A» (Sвоє Rадіо Aндрія KузьменкA) у день народження музиканта, 17 серпня, о 12:00 стартує ефір, який має стати найдовшим у світі й триватиме 65 годин у режимі нон-стоп. Про це йдеться на офіційному сайті радіостанції, інформує кореспондент Львівського порталу.

Ведучими найдовшого у світі радіоефіру будуть друзі Андрія Кузьменка – радіоведучі Юлія Карпова і Дмитро Єгоров.

im578x383-tT2PZnkr7yw

За встановленням рекорду спостерігатимуть експерти Національного Реєстру Рекордів України, які після його завершення у прямому ефірі оголосять офіційний результат.

Попередній рекорд належить «Русскому Радио» Россия, де ефір тривав більше 52 годин.

На ефір запрошені відомі виконавці, які спілкувались та дружили зі Скрябіним, серед них: гурт «Пающіє Труси», «Дзідзьо», Володимир Бебешко, співаки Валерій Харчишин, Олег Собчук, Олег Лапоногов, Марія Бурмака, Ірена Карпа та інші, а також прихильники творчості гурту «Скрябін», батьки Андрія, члени сім’ї та близькі друзі родини Кузьменків.

кузя

«Ідея встановлення такого рекорду виникла півроку тому, коли я розповіла Андрію про подібний рекорд, який встановили росіяни. Нам стало принципово відібрати у них першість, тому домовились про те, що як тільки він визначиться зі своїми вільними датами, ми це зробимо. Зараз, на жаль, найдовший радіоефір пройде уже без Андрія, але в честь його дня народження та з тими людьми, які з ним працювали і допомагали розвивати радіо S.R.A.K.A. Це буде своєрідний подарунок — здійснити один із найвідчайдушніших його планів», – розповіла ведуча ефіру Юлія Карпова.

Під час встановлення рекорду буде вестись аудіо- та відеотрансляція, слухати ефір радіо S.R.A.K.A можна тут.

Довідка:

Радіо S.R.A.K.A. ( Своє Радіо Андрія Кузьменка ) — то є радіо улюбленої музики Кузьми Скрябіна, де крім пісень ржачні вставки у вигляді псевдореклами і псевдоспічів відомих людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *