ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині податковий борг скоротився на 161 мільйон

|

Протягом січня-липня цього року на Львівщині погашено понад 161 млн грн податкового боргу. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області.

Протягом семи місяців фіскальні органи Львівщини впроваджували заходи для скорочення податкового боргу. Зокрема,  було скеровано 531 позов до суду щодо надання дозволу на погашення податкового боргу за рахунок стягнення готівкових (безготівкових) коштів на 166,8 млн грн. Судами задоволено 348 позовів на суму 76,5 млн грн, внаслідок чого стягнуто коштів з банківських рахунків боржників в сумі 4,0 млн грн. Окрім цього, надіслано 186 позовів до суду щодо звернення стягнення на активи боржників через органи державної виконавчої служби на суму 7,9 млн грн. За виконавчими документами до бюджету надійшло 2 млн грн.

Пред’явлено 33 позови щодо надання дозволу на погашення податкового боргу за рахунок заставленого майна боржника на суму 29,2 млн грн. Станом на 01.08.2015 судами прийнято 21 рішення (на 6,4 млн грн) на користь органів фіскальної служби.

Відтак податковий борг погасили на суму 161,7 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *