ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбулись міжнародні велосипедні змагання

|

Цими вихідними, з 6 по 9 серпня, у Львові на велотреку СКА відбулась міжнародна велосипедна гонка на треку «Гран Прі Галичини» та чемпіонат України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Федерації велоспорту Львівщини.

вело

За інформацією президента Львівської обласної федерації велосипедного спорту Юрія Моравецького, у змаганнях прийняло участь 138 спортсменів з Азербайджану, Білорусії, Болгарії, Литви, Польщі та України. Головний суддя змагань –  Павел Скорек (Польща – міжнародний комісар UCI).

«У змаганнях розіграно 18 комплектів медалей. У змаганнях приймали участь чемпіонка світу з Польщі Катерина Павловська, срібна призерка чемпіонату світу Анна Соловей, Андрій Винокуров, Сергій Омельченко та багато інших відомих гонщиків» – відзначив Юрій Моравецький.

У ході змагань Андрій Винокуров  встановив 2 рекорди Львівського велотреку на 200 метрів та 100 метрів. Серед львів’ян відзначились Роман Гладиш – три перших місця, одне друге місце; Тетяна Клімченко (два четвертих місця); Андрій Куценко (два третіх місця), Олександр Кривич (одне перше місце), Софія Холод (одне перше місце), Солтис Богдана (третє місце).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *