ОСТАННІ НОВИНИ

Росія планує масштабні криваві провокації, - РНБО

|

За інформацією, наявною у РНБО, на окупованій території спецслужби Росії готують криваві провокації з великою кількістю жертв. Про це заявив Секретар РНБО Олександр Турчинов, повідомляє прес-служба відомства.
турчинов

“На окупованій території російські спецслужби здійснюють підбір об’єктів масового скупчення людей: дитячі садочки, навчальні заклади, житлові будинки, об’єкти інфраструктури тощо, та відпрацьовують сценарії організації терактів», – сказав Турчинов.

Секретар РНБО також наголосив, що злочинні провокації плануються Москвою, щоб звинуватити керівництво України в злочинах проти людяності “та ініціювати на міжнародному рівні питання щодо притягнення української влади до відповідальності”.

“Цей кривавий злочин планують організувати під виглядом ударів українських збройних сил у відповідь на численні провокації”, – пояснив він.

Турчинов зазначив, що за задумом російських спецслужб, “криваві теракти мають відвернути увагу світової громадськості від відповідальності Росії за збитий “Боїнг”, легітимізувати та виправдати активізацію російської агресії, а також позбавити Україну підтримки у світі та призвести до її міжнародної ізоляції”.
Фото: novagromada.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *