ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники спіймали шукачів маку на Львівщині

|

Учора, 9 серпня,  мостиські охоронці кордону разом із місцевими мешканцями затримали двох невідомих, які, як з’ясувалось, недалеко від кордону шукали соломку рослини маку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

мак

Інформацію про двох незнайомців, які перебувають на околиці одного із сіл отримали прикордонники відділу «Шегині», що охороняє українсько-польський кордон. Разом із мешканцями села,  вони організували пошук невідомих, і через деякий час прикордонники затримали двох чоловіків без документів, віком приблизно 20 та 30 років.

Затримані пояснили, що є громадянами України, мешканцями Львівщини, а у селі вони заблукали. Однак в ході огляду місцевості було знайдено поліетиленовий пакет із маковими головками, в подальшому з’ясувалось, що один із затриманих вже притягався до кримінальної відповідальності за придбання і зберігання наркотичної речовини та за крадіжку.

Зазначених громадян прикордонники затримали в адміністративному порядку до з’ясування осіб правопорушників, також було проінформовано працівників органів внутрішніх справ про виявлення ознак злочину за статтею 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *