ОСТАННІ НОВИНИ

На горі Маківка піднімуть Державний прапор України

|

У неділю, 16 серпня,  з нагоди відзначення Дня Незалежності України та Дня державного Прапора України збірні команди міст та районів Львівської області зійдуть на гору Маківка. Про це Львівському порталу повідомили у  прес-службі Львівської ОДА.

маківка

“У сходженні та змаганнях зі спортивного туризму візьмуть участь збірні команди районів області та міст обласного значення. До складу команд увійде 17 основних учасників. Серед них троє людей з особливими потребами та двоє супроводжуючих осіб. Також окрім основного складу команди району чи міста до сходження можуть приєднатися усі бажаючі, внесені в заявку, засвідчену лікарем”, – розповіла заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба.

Зберуться команди напередодні, 15 серпня,  у селі Головецько Сколівського району біля урочища Ріка. Після приїзду та розташування відбудеться конкурс патріотичної пісні. Вже наступного дня, 16 серпня, команди зійдуть на гору Маківку. На вершині гори, біля Пантеону загиблих Українських січових стрільців у І Світовій війні, учасники сходження піднімуть Державний прапор України.

Фото: drohobych-rda.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *