ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» громлять «Чорноморець», здобуваючи третю перемогу на старті

|

Львівські «Карпати», які останніми роками не надто балують своїх вболівальників добрими результатами, напрочуд вдало стартували в цьогорічному чемпіонаті України. Після поразки в стартовому турі від «Металіста» львівські футболісти здобули третю перемогу поспіль.

карпати

Цього разу жертвою «Карпат» став одеський «Чорноморець», який «леви» розгромили з рахунком 4:0.

Матч розпочався для львів’ян надзвичайно вдало. Уже на 5-й хвилині Артур Карноза реалізує стандарт, посилаючи м’яч у кут воріт суперника.

Не примусив себе довго чекати і другий гол. На 19-й хвилині Костевич прострелив з лівого фланга, і Олег Голодюк з лінії карної зони в дотик безперешкодно б’є в кут воріт Боровика – 2:0.

До перерви «леви» мали ще кілька нагод збільшити рахунок, але одеситам відверто щастило.

Другий тайм видався  біднішим на моменти, проте й у ньому «Карпати» зуміли реалізувати свої шанси. На 75-й хвилині Вадим Страшкевич з метрів двадцяти потужно пробив у дальній верхній кут воріт.

А вирішальну крапку в матчі «Карпати» поставили на другій доданій хвилині. Воротар «Чорноморця» збив Страшкевича у карному майданчику і привіз пенальті у власні ворота, отримавши на додачу ще й червону картку. Муртаз Даушвілі з одинадцятиметрової позначки не схибив – 4:0.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *