ОСТАННІ НОВИНИ

Закон про систему управління дорогами приймуть у вересні

|

Закон про реформування системи управління автодоріг може бути прийнятий вже у вересні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

дорога

За словами міністра інфраструктури України Андрія Пивоварського, законопроект передбачає передачу повноважень з управління дорогами загального користування місцевого значення місцевим органам влади.

«Ми закінчили з колегами з транспортного комітету розподіл доріг за законом 0954, який пройшов друге читання і зараз йде на повторне друге читання.  Ми вже чітко визначили, хто відповідає за дороги. І маю надію, що у вересні він буде фінально прийнятий і у нас чітко буде розподіл доріг на державні, місцеві, комунальні та на прибудинкову територію», – повідомив міністр.

Нагадаємо, що саме Львівська область 20 березня під час виїзного засідання комітету Верховної Ради з питань транспорту запропонувала проект інновацій у сферу управління автомобільними дорогами, що включає у тому числі й передачу доріг загального користування  до сфери управління облдержадміністрацій.

Як раніше повідомляв Львівський портал, одразу три дороги Львівщини потрапили у топ-10 найгірших автомагістралей України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *