ОСТАННІ НОВИНИ

У Пустомитах хлопець поцупив з супермаркету алкоголь та закуску

|

У Пустомитах, що на Львівщині, місцевий мешканець викрав із супермаркету алкоголь та їжу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

вкрав

«До Пустомитівського райвідділу міліції, 5 серпня, звернувся 34-річний працівник місцевого супермаркету. Чоловік розповів, що близько 17:00 з торгової зали невідома особа викрала продукти харчування та спиртні напої. Сума завданих збитків становить майже 300 гривень», – йдеться у повідомленнію

Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетний 25-річний мешканець Пустомитівського району. Речові докази у чоловіка вилучили.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот  сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Фото: lvivexpres.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *