ОСТАННІ НОВИНИ

У чотирьох районах Львівщини з’явилася нова міліція

|

На Львівщині розширили зону дії нової експериментальної міліції. Відтепер до Самбора, де стартував пілотний проект місії Європейського союзу (КМЄС) та міліції Львівщини, долучилися Жовківський, Турківський, Мостиський та Старосамбірські райони. Про це повідомили журналістам, під час сьогоднішньої презентації чергового етапу експерименту з нової роботи правоохоронців, передає кореспондент Львівського порталу.

1

За даними правоохоронців, міністерство внутрішніх справ України разом із Європейцями визнало вдалим експеримент з впровадження нових форм і методів в роботі міліції, що проводиться на базі Самбірського міського відділу міліції. Відтак, відсьогодні практичний етап експерименту буде поширений у Старосамбірському, Турківському, Жовківському та Мостиському районах.

Водночас голова відділу регіональних питань КМЄС Удо Моллер, позитивно оцінив результати проекту, який зреалізовують у Самборі та продовжують розширяти.

«Ми бачимо успіх, який швидко досягли правоохоронці Самбора. Добре, що керівництво країни та Львівщини, йде нам на зустріч і прагне до змін та впровадження кращих європейських традицій у сфері правоохоронних органів. Ми продовжуємо сприяти та докладати спільних зусиль, дня змін у роботі МВС задля виправдання очікуваннь та служінню людям», – повідомив він

Як відомо, суть експерименту полягала у тому, що у блоці міліції громадської безпеки Самбірського МВ були створені групи швидкого реагування (ГШР), до складу якої увійшло 52 правоохоронця. Роботу організовано у чотири зміни групами по тринадцять осіб, з яких п’ять правоохоронців середнього та старшого начальницького складу та один працівник ДАІ. ГШР працюють по дванадцять годин, після зміни – дві доби відпочинку. Для забезпечення негайного реагування на повідомлення громадян на зміну виставляється шість патрульних автомобілів.

Аналіз показав, що кількість звернень громадян до правоохоронців зросла на п’ятдесят відсотків, скоротився час реагування правоохоронців на повідомлення громадян, а також час прибуття міліціонерів на місце виклику.

По завершенню урочистостей екіпажі міліції (поліції – ред.), вирушили у райони на патрулювання, за новими правилами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *