ОСТАННІ НОВИНИ

Цієї ночі ситуація в зоні АТО різко загострилась

|

Упродовж вчорашньої ночі ситуація в зоні АТО суттєво загострилася. Російсько-терористичні війська з 18 години і до опівночі, практично без перерви, обстрілювали українські позиції у населених пунктах поблизу Донецька. Про це Львіівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

ато
Відтак, близько 2.000 години терористи двічі вели вогонь по Авдіївці. А з десятої вечора ворог чотири рази бив з танків по позиціях сил АТО в Опитному і тричі знову ж таки в Авдіївці. Окрім цього, бойовики обстріляли наші опорні пункти в селищі Піски.

З 19.25 і майже до 21.00 год. в районі селища Красногорівка відбулося бойове зіткнення наших військ з противником. Група бойовиків, близько 20 чоловік, за підтримки 120 міліметрових мінометів та стрілецької зброї намагалася пройти наш опорний пункт. В результаті бою окупанти відступили.
На Артемівському напрямку, вночі, під вогонь потрапили позиції сил АТО в Санжарівці та Золотому. Відверто ігноруючи Мінські домовленості, противник вів вогонь з реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град» по Троїцькому.
Відносне затишшя було поблизу Маріуполя. За ніч окупанти двічі провокуючи наших військових зі стрілецької зброї обстріляли Чермалик.
Загалом, протягом вчорашньої доби незаконні збройні формування 106 разів порушили режим припинення вогню. З них 78 випадків застосування ворогом зброї зафіксовано поблизу Донецька.
Після опівночі, 7 серпня, бандити продовжили вогневу активність на Донеччині.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *