ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий готує Львову транспортний колапс: від завтра закривають проспект Свободи

|

Завтра стартують роботи з реконструкції просп. Свободи та площі Міцкевича – на ділянці від вул. Академіка В.Гнатюка до вул. М.Вороного. Непроїзним для транспорту він буде орієнтовно до 1 жовтня. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні інженерного господарства ЛМР.

remont-znak

Реконструкція передбачатиме відновлення дорожнього покриття в бруківці, облаштування в’їздів з мозаїчного каменю, ремонт тротуарів із влаштуванням гранітної плитки, влаштування на півкуль, у кількості 247шт., велодоріжок, протяжністю у 444 кв м, та дренажу. Також тут планують перевлаштувати оглядовий колодязь та влаштувати «глухі» колодязі на існуючому колекторі, перевлаштувати каналізаційні випуски будинків із влаштуванням проміжних колодязів перед підключенням. Окрім того, буде проведено заміну всіх дощоприймальних колодязів із гідрозатворами і декоративних опор зовнішнього освітлення, встановлено делінізатор та здійснено незначне пониження поздовжнього профілю на перехресті з вул. Коперніка.

Про рух транспорту на час виконання робіт буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, що від завтра також закриють на ремонт частину вулиці Лисенка – від Короленка до Миклухи-Маклаю. Одночасні ремонти прогнозовано збільшать навантаження насамперед на вулицю Підвальну, на якій й без того часто виникають корки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *