ОСТАННІ НОВИНИ

Продаж залізничних електронних квитків стане прозорішим

|

Укрзалізниця запропонує пасажирам прозорий сервіс продажу електронних квитків. IT-підрозділи вже створюють власне програмне забезпечення, щоб позбутися залежності від підрядника та унеможливити фінансові зловживання. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Укрзалізниці.

квитки

Як зазначив в.о. начальника департаменту корпоративної інформатизації Укрзалізниці Богдан Карбань, сьогодні існує низка проблемних моментів, що стосуються взаємодії з підрядником, з банками, з процесом обслуговування платежів.

«Найголовніша проблема у тому, що Укрзалізниця не керує цим процесом, усе організаційно та технологічно  вибудовано так, що всі процеси здійснюються лише підрядник. Компанія намагається отримати додатковий заробіток з продажу квитка. Щоб припинити це, ми хочемо використовувати власний програмний продукт і відмовитися від залежності з боку підрядника, дії якого перевіряють правоохоронці», – зазначив Богдан Карбань.

Новий сервіс запрацює орієнтовно у вересні. Це найзручніший сервіс в умовах зростання обсягів продажу квитків через Інтернет – 28% від загальної кількості, як свідчать  показники липня поточного року.

Фото: mydim.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *