ОСТАННІ НОВИНИ

Центр медицини катастроф отримав швидку від «Електрону»

|

Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав від вітчизняного виробника ПАТ «Концерн-Електрон» повнопривідний  санітарний автомобіль підвищеної прохідності. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Департаменту охорони здоров’я ЛОДА.

54

Попередньо ПАТ «Концерн-Електрон» спільно з Львівською обласною адміністрацією, Департаментом охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації та представниками Львівського центру медицини катастроф узгоджували специфікацію санітарного автомобіля, перелік необхідного обладнання у ньому та презентували пробний пілотний взірець, який випробовували 6 місяців.

Уже готовий отриманий санітарний транспорт буде використовуватися для надання невідкладної медичної допомоги у важкодоступних гірських районах та сільській місцевості. Автомобіль повністю обладнаний належною апаратурою та усім необхідним для надання медичної допомоги на місці виклику, а також буде забезпечений медикаментами.

Актуальність даного автомобіля для української медицини є висока, оскільки він обладнаний повним приводом та дизельним двигуном, що є вкрай необхідним для машин невідкладної медичної допомоги, особливо, у важкодоступних гірських районах. Така машина, безумовно, необхідна не тільки на Львівщині, але й у масштабах цілої України. Випуск машини організовано на базі Львівського заводу «Електронмаш» ПАТ «Концерн-Електрон».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *