ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики масово втікають до Росії. За громадянство РФ платять $ 5 тис.

|

Бойовики сепаратистських «республік» намагаються отримати російське громадянство і виїхати з тимчасово непідконтрольних України територій. Про це на брифінгу в Краматорську в середу розповів заступник керівника штабу АТО полковник Костянтин Соколов, – передає Остров з посиланням на Антикризовий медіа-центр.

росія

За інформацією штабу антитерористичної операції, продовжується падіння бойового духу і морально-психологічного стану бойовиків силових підрозділів так званих «республік». «Вони намагаються отримати російське громадянство і виїхати з цих територій. Сьогодні за російське громадянство вимагають хабар у розмірі 5 тис. доларів», – повідомив полковник Соколов.

Також, за даними штабу АТО, на територію Донецької області з Росії заїхала військова комісія у складі 10 кадрових офіцерів Російської Федерації «для інспектування та перевірки ходу виконання бойовиками вказівок ВС РФ з ведення бойових дій проти сил АТО, дотримання державної таємниці та порядку використання бойовими частинами незаконних збройних формувань боєприпасів і техніки».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *