ОСТАННІ НОВИНИ

Синютка підозрює Садового та Колодія у корупції?  

|

Губернатор Львівщини Олег Синютка повідомив у коментарі Львівському порталу, що на Львівщині не замішаними в корупції четверо високопосадовців. Проте, серед озвучених «імен» не виявилося мера Львова Андрія Садового та голови Львівської обласної ради Петра Колодія.

synjutka_zik.ua

За словами губернатора, комітет протидії корупції, при громадській раді у СБУ Львівської області (до якого входить Синютка – авт.), працює і працю досить ефективно. Як приклад очільник Львівщини навів нещодавнє затримання майора міліції Шевченківського району, який тікав від правоохоронців по кущах.

«Завдяки роботі цього комітету кількість затриманих осіб, яких підозрюють у корупції пішла вже на третій десяток», – сказав Синютка.

Водночас, на уточнююче запитання журналіста Львівського порталу, чи є серед корупціонерів прізвища людей, які фігурують у владі, Олег Синютка зазначив: «Там не має голови обласної адміністрації (Олег Синютка – авт.), не має прокурора області (Роман Федик – авт.), немає начальника СБУ (Віктора Андрейчука – ред.), і немає начальника УМВС (Дмитра Загарії). Усі решта є».

Додамо, що сьогодні відбувся Круглий стіл: «Спільні дії влади та громади, спрямовані на подолання корупції у Львівському регіоні», учасники якого  пропонували свої методи боротьби з корупцією на Львівщині.

Фото: zik.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *