ОСТАННІ НОВИНИ

«Шахтар» у Львові здобуває путівку в останній раунд плей-оф Ліги чемпіонів

|

Донецький «Шахтар» переміг на «Арені Львів» турецький «Фенербахче» з рахунком 3:0 і пробився у наступний раунд плей-оф Ліги чемпіонів.

шахтар

Матч розпочався для «Шахтаря» цілком комфортно. Перевага в активності зрештою вилилася у гол на 25-й хвилині. Це Олександр Гладкий після гострої передачі з флангу Даріо Срни вдало зіграв на випередження. Гол виявився єдиним у першому таймі, проте перевага донеччан і надалі виглядала переконливою.

Проте у другому таймі ситуація на полі кардинально змінилася. Гравці «Фенербахче» притисли донеччан до воріт і кілька раз були близькі до успіху «Шахтар» рятувала самовідданість захисників, майстерність Пятова, а інколи просто диво.

Витримавши у захисті, «Шахтар» дочекався свого шансу. Швидка контратака, Марлос промчався через пів поля, зумів проскочити двох захисників і упав в карному майданчику, зачеплений рукою турецького воротаря Волкана. Даріо Срна виконав пенальті майстерно, розвівши воротаря і м’яч у різні кути воріт. Йшла 65 хвилина матчу.

А ще через три хвилини інтрига в матчі вмерла. Кутовий біля воріт «Шахтаря» переріс у швидку контратаку донеччан. Піісля чудового пасу Тайсона Алекс Тейшейра промчав до воріт і у боротьбі із захисником потужним ударом пробив Волкана – 3:0.

Після цього «Шахтар» спокійно контролював хід подій на полі і впевнено довів матч до перемоги.

Нагадаємо, перший матч «Шахтаря» та «Фенербахче» у Стамбулі завершився з рахунком 0:0.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *