ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міліція сьогодні окупує «Арену-Львів»

|

Більше тисячі працівників міліції забезпечуватимуть охорону громадського порядку у Львові 5 серпня. Особливу увагу правоохоронці приділять стадіону «Арена-Львів» та прилеглій до нього території. На магістральних вулицях, що ведуть до стадіону, організацію дорожнього руху забезпечуватимуть наряди інспекторів ДАІ. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

mvs.gov_.ua_arena_

За офіційними даними, з Туреччини до Львова прибуло більше двох тисяч фанатів. Кілька тисяч уболівальників приїдуть до Львова з інших областей України. Для правоохоронців був проведений детальний інструктаж, під час якого були визначені усі загрози та проблемні моменти, пов’язані з приїздом та перебуванням у Львові значної кількості футбольних фанатів, а також способи їх попередження та припинення.

«Особовий склад орієнтований на попередження хуліганських дій, а також терористичних загроз. Усі випадки правопорушень будуть зафіксовані, а порушники притягнуті до відповідальності», – зазначив заступник начальника ГУМВС України у Львівській області – начальник міліції громадської безпеки полковник міліції Сергій Маруняк.

Працівники міліції звертаються до всіх  вболівальників з проханням не зловживати спиртними напоями та дотримуватись правил поведінки на стадіоні під час проведення матчу.

Крім того, з метою забезпечення безпеки дорожнього руху та вільного пересування вболівальників до стадіону, правоохоронці просять водіїв транспортних засобів залишати свої автомобілі у спеціально відведених для цього місцях, а саме  – на стоянках.

Нагадаємо, що поєдинок третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЕФА між командами «Шахтар» ( Україна) – «Фенербахче» ( Туреччина), що розпочнеться о 21.45.

Фото: dailylviv.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *