ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина отримає нового голову ДФС вже наступного тижня

|

Прізвище нового керівника Фіскальної служби Львівщини стане відомим вже наступного тижня. Про це у коментарі Львівському порталу розповів очільник Львівської області Олег Синютка.

dfs2

За словами губернатора Львівщини, він не лобіюватиме жодну з двох обраних кандидатур, а повністю покладається на рішення голови ДФС України Романа Насірова.

«Для мене було дуже важливо, щоб конкурс відбувся так, як цього вимагала громадськість і влада. Тобто, щоб все було публічно і за участі різних кандидатів. Тепер кого подасть керівник ДФС України, той і очолить цю структуру на Львівщині, а я цю кандидатуру підтримаю», – розповів О. Синютка.

Він пояснює, що саме такою є процедура обрання нового керівника Фіскальної служби Львівщини

«Тобто конкурсна комісія рекомендує йому (Р. Насірову – ред) дві кандидатури, він подає одну кандидатуру на погодження і після мого погодження, ми призначаємо нового ДФСника Львівщини», – додав О. Синютка.

Нагадаємо, що на  посаду керівника Фіскальної служби Львівщини претендують Ігор Кондро та Василь Лемішовський. Таке рішення, 30 липня, прийняла Комісія із заслуховування кандидатів на посаду начальника Головного управління ДФС у Львівській області.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *