ОСТАННІ НОВИНИ

З учасників АТО та переселенців хочуть зробити перспективних  ІТшників

|

Учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб зі Сходу безкоштовно навчають у Lviv IT School. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

програміст cikavosti.com

«У цей важкий час, коли країна потерпає від бойових дій в зоні АТО, а більшість людей зі сходу України були змушені покинути рідні домівки та змінити місце проживання, ми ставимо собі за мету допомогти молодим і талановитим переселенцям та учасникам АТО отримати професію, яка допоможе відшукати роботу у динамічній та перспективній сфері інформаційних технологій», – зазначають у Lviv IT School.

Учасники бойових дій і переселенці, які виявляють бажання навчатись у LITS, проходять співбесіди з працівниками освітньої організації та розпочинають навчання безкоштовно. Троє із них вже завершили навчання на курсах та ще понад 15 – продовжують навчатися на Базовому курсі тестування, Автоматизованому тестуванні, Базовому курсі UI/UX, Розробці під iOS, Penetration&Security testing.

Довідка

LITS (Lviv IT School) – це навчальна установа, яка готує спеціалістів різних напрямків у сфері ІТ: тестувальників, програмістів, ПМ та дизайнерів. Детальніше – за посиланням: http://lits.com.ua/.

Фото: cikavosti.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *