ОСТАННІ НОВИНИ

В серпні на Донбасі загинуло вже двоє мешканців Львівщини

|

Жидачівська райдержадміністрація з сумом повідомляє про загибель, під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності і суверенітету України в районі Станиці Луганської на Луганщині, бійця 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади Збройних сил України Козака Мар’яна Івановича, уродженця с. Іванівці Жидачівського району Львівської області. Про це пише IA ZIK з посиланням на керівника відділу інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю Олексія Хемія.

свічка www.volynnews.com

«У ніч на понеділок, 3 серпня, внаслідок артелерійського обстрілу бойовиками Станиці Луганської смертельні поранення отримали старший прапорщик Олександр Павлюк, проживав у м. Мукачево (29.05.1968 р. н.) та солдат Мар’ян Козак (20.07.1984 р. н.). Обидва бійці 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади перебували на бойових позиціях біля станції Вільхове та рибгоспу», – розповів О.Хемій.

Мар’ян Іванович Козак проживав у с. Іванівцях. Раніше строкову військову службу проходив у прикордонних військах. У 128-й гірсько-піхотній бригаді був кулеметником. Вже він рік захищав східні рубежі України. Через кілька днів мав повертатися до рідного дому, де на нього чекали батьки, діти та дружина.

Нагадаємо, що це вже другий житель Львівщини, який в цьому місяці загинув у зоні АТО. 1 серпня захищаючи Батьківщину, на сході загинув 21-річний мешканець Львівської області Олег Погончук.

Фото:www.volynnews.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *