ОСТАННІ НОВИНИ

Українські прикордонники двічі відбили штурм терористів

|

Протягом доби незаконні збройні формування посилили кількість обстрілів місць спільного несення служби прикордонних підрозділів та ЗСУ. Окрім того, групи бойовиків двічі намагалися штурмувати український блокпост. Про це Львівському порталу повідомила Держприкордонслужба України.

Вчора російські найманці суттєво активізували вогонь по блокпосту «Мар’їнка». Спочатку бойовики обстрілювали блокпост з мінометів з напрямку населеного пункту Олександрівка, що на непідконтрольній території. Провівши мінометний вогонь група бойовиків застосовуючи стрілецьку зброю спробувала наблизитися до місця несення служби українських військових та вийшли на відстань до 50 метрів. У відповідь українськими захисниками був відкритий вогонь на ураження, що змусило ворога відступити. Під час відбиття атаки також застосовувалися і гранати.

За деякий час ворог знову спробував штурмувати блокпост.  20 нападників з лісосмуги, яка знаходиться неподалік, намагалися підібратися до позицій військовослужбовців. Захисники блокпосту відкрили по нападникам вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів та змусили їх відступити.

Загалом протягом вчорашнього дня терористи ще три рази обстрілювали даний блокпост, а починаючи з 22.00 періодично почали вести вогонь з мінометів.

Крім того, протягом доби терористи з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по блокпостам «Золоте» та «Майорськ». Ще два рази вони намагалися уразити прикордонні наряди , які несли службу неподалік лінії розмежування. Під час вогневих протистоянь ніхто з українських військових не постраждав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *