ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий розповів про успіхи в ремонтах доріг

|

На вулиці Волоській облаштували тротуари і велодоріжку і захистили їх від автомобілів, які раніше хаотично паркувалися на цьому місці. Велодоріжка на Волоській – це є продовження великої веломагістралі, яка веде з Сихова до центру міста. Разом із завершенням реконструкції вулиць Стуса і Червоної Калини сихівчани отримають не тільки новий трамвай, а й можливість за 7-10 хвилин доїхати до центру альтернативним «зеленим» транспортом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

ремонт zz.te.ua

«Між вулицею Волоською і Стуса є вже майже готова після реконструкції вулиця Снопківська. Тепер це вулиця заспокоєного руху. Тут запроваджено односторонній рух автотранспорту та велосипедну контрсмугу в протилежну сторону. Після запланованого ремонту вулиці Івана Франка односторонньою стане і вулиця Волоська. Буде зроблено також ремонт перехрестя вулиць Волоської, Снопківської та Франка», – розповів радник міського голови Львова Олег Шмід.

За словами міського голови  А. Садового, з кінця цього тижня, розпочинаються роботи і на вул.Свєнціцького.

«Дуже складні роботи, заміна мереж, і треба буде вулицю перебрукувати, зробити безшумну трамвайну колію, щоб, починаючи від пр.Червоної Калини, можна було швидкісною колією швидко заїхати в центр міста.  Вул.Свєнціцького плавно переходитиме у вул.І.Франка  і нам треба вийти до пл.І.Франка, там навести лад, і тоді вул.Стуса матиме якісне продовження нормальною відремонтованою дорогою, також трамвайною колією і якісними хідниками. І весь цей ареал буде мати нормальний, комфортний, приємний  вигляд і мешканці будуть задоволені. Враховуючи, що багато транспорту їздить по цих дорогах, цей проїзд буде внормований: буде більша швидкість і буде краща якість», – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Замовник ремонту на вулиці Волоській – Галицька РА. Виконавець робіт – «Гарантспецбут». Вартість облаштування тротуарів і велодоріжки – 960 тис.грн.

Станом на сьогодні у Львові є 45 км велосипедних доріжок. Планується, що до кінця року їх буде 60 км.

Цьогоріч велосипедні доріжки планують збудувати на пр.Чорновола на ділянці від вул.Липинського до вул.Під  Дубом, на вул.Стуса, на вул.Шевченка ( від трамвайної лінії до Рясне), на пр.Свободи, на пр.Червоної Калини.

Фото: zz.te.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *