ОСТАННІ НОВИНИ

Притула навідав прикордонників

|

Прикордонників, які охороняють морські рубежі відвідав відомий український шоумен та волонтер Сергій Притула. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби.

12

За інформацією відомства, із собою український гуморист привіз комплекти сучасного  водолазного спорядження, яке використовуватиметься при здійсненні рятувальних та пошукових операцій на воді.

13

Варто зазначити, що займаючись волонтерською діяльністю Сергій Притула вже неодноразово допомагав прикордонникам. Протягом року за час неоголошеної війни «Тернопільський Сірий» допомагає українським військовим оптикою, різного роду амуніцією та іншими вкрай необхідними речами. Незважаючи на різні обставини він разом зі своїми хлопцями часто навідується на передній край та намагається забезпечити захисників найнеобхіднішим.

«Тільки конкретна робота стане справжнім виявом як підтримки, так і доброї справи в цілому», – зазначив Сергій.

14

Під час візиту Сергій Притула подякував прикордонникам за їхню мужність та побажав захисникам кордону невразливості. Водночас командир загону від усього персоналу подякував та вручив грамоту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *