ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині за переправу за кордон злочинців карають умовним терміном

|

На п’ять років засуджено організаторів незаконного переправлення іноземця через державний кордон України. Щоправда зловмисники відбуватимуть покаяння умовно – з іспитовим терміном на півтора роки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі СБУ у Львівській області.

Феміда

За матеріалами СБУ, вироком Мостиського районного суду Львівської області за організацію незаконного переправлення громадянина Молдови через державний кордон України засуджено двох співробітників однієї з туристичних фірм.

За грошову винагороду вони вчинили службове підроблення та організували видачу чиновниками державної міграційної служби неправдивого документа, на підставі якого іноземець отримав закордонний паспорт громадянина України.

Проте на початку цього року, співробітники СБУ під час спроби перетину державного кордону затримали громадянина Молдови, який перебував у розшуку в себе на батьківщині.

Зловмисників засуджено за незаконне переправлення осіб через державний кордон України та службове підроблення. Вирок суду – 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном один рік і шість місяців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *